Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlamlıklı bir şekilde hikâye yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Baplar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 grup hiçbir kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların bile monte olması güvenilir taşımalık avantajları esenlamaktadır.

Bu proje, tamamen yönetmeliğe reva şekilde planlanır. Arkası sıra itfaiye aracı icazetını alarak imalat ustalıklemlerine sarrafiyelıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada henüz kredili bir düz yaratmaya imkân tanılamayoruz. Bizimle takkadak iletişime geçerek hizmetimizle müntesip detaylı malumat alabilirsiniz.

Hatta, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın makul bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Bu baplar üs olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır tamamlanmak üzere iki gruba ayrılır.

Yangın Kapısı Ne Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya evgin bir durumda insanların uçuk bir itmesi ile içeriden hariçya dürüst açılmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, peklik, %100 projeye akort ve yönlü eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlamış olurında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok ömre bedel hale getirmiştir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece iyi ise buna rabıtalı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra fiyat arkaışını getirmektedir.

Gücvenliğiniz bâtınin yangın bapsı behemehâl olmalıdır. Yeni yapım projelerinde zorunlu olan sistemler esbak apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Şirketimiz ile kurduğunuz ihtimam ilişkisi kapsamında, lüzum sayısal âlem ve haberleşme araçları üzerinden, gerekse doğrudan paylaşacağınız zatî verilerinizin maslahatlenmesi ve 6698 Nüshalı şahsi Verilerin Korunması Kanunu ve ait meşru mevzuatın gereklerinin adına getirilmesi itibarıyla yangın kapısı data sorumlusunun kimliği süflidaki gibidir:

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın kapısı ekseri 60 an, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 an boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Report this wiki page